Avertismente calatorie

MFA Travel Warnings Feed
 1. 1. Informaţii generale Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Turcia că, începând cu 18 iulie 2018, starea de urgență a fost ridicată.

  read more

 2. 1. Informaţii generale Pe fondul incidentelor recente de natură teroristă, la propunerea președintelui Fatah Al Sisi, Parlamentul egiptean a decretat prelungirea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Arabe Egipt, pentru o perioadă de 3 luni, începând cu data de 14 iulie 2018.

  read more

 3. 1. Informaţii generale Pe fondul situației tensionate care afectează în prezent Republica Haiti, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români evitarea deplasărilor în acest stat, până la stingerea focarelor de violență și reluarea normală a activităților social-economice.

  read more

 4. 1. Informaţii generale Ca urmare a ploilor abundante din ultima perioadă, inundațiile severe au afectat regiuni rurale și urbane extinse în Kenya, inclusiv zonele turistice,. 

  read more

 5. 1. Informaţii generale Pentru siguranţa cetăţenilor români care doresc să călătorească în Zimbabwe, Ministerul Afacerilor Externe recomandă să se manifeste atenţie sporită în timpul deplasărilor pe teritoriul acestui stat.

  read more

ROMANE, FII MAI NEAMT!
Actionam responsabil! - Reteaua sociala RSC