Divertiland

Divertiland Water Park este un concept unic in Romania ce oferta clientilor ocazia de a experimenta destinatia perfecta pentru vara, fiind cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania.

Parcul are o capacitate de 7.000 de persoane pe zi intr-o suprafata totala de peste 100.000 de metri patrati.

22 tobogane cu flux continuu de apa, piscina cu valuri, piscina de dimensiuni olimpice, cele 2 piscine pentru copii, Lazy River, plaja cu nisip, terenul de volei si zona de joaca pentru copii sunt doar o parte dintre atractiile pe care le puteti explora zi de zi in cel mai mare parc acvatic din Romania.

La Divertiland Water Park, vrem mereu maximum de distractie, motiv pentru care in timpul saptamanii va oferim 3 zile speciale: Kids Tuesday, Ladies Wednesday si Students Club Thursday. Astfel, in fiecare marti, copiii de pana la 1.20m inaltime au acces gratuit; miercuri este ziua fetelor – doua doamne sau domnisoare pot intra impreuna in parcul acvatic la pretul unui singur bilet, iar joi oferta este valabila pentru doi elevi sau studenti. Divertiland Water Park a primit locul 1 la Golden Pony Awards in Bergantino, Italia – categoria parcuri acvatice, fiind ales cel mai performant din 2017, in Europa. Criteriile de selectie au fost evolutia afacerii, istoria, numarul de vizitatori dar si investitiile facute in ultimii ani.
Mai multe detalii: http://www.divertiland.ro/media/stiri-2/divertiland-a-castigat-golden-pony-awards-404.html